Zatímco městská příspěvková organizace Národní dům prostřednictvím KulturyFM nabízí na leden bohatý program, Kulturní dům Frýdek nepořádá žádné akce a řeší trable s těmi neuskutečněnými, protože lidé se marně domáhají vrácení vstupného. Hned na dveřích kulturního domu k tomu visí upozornění, které na vás vyskočí jako první také při návštěvě webových stránek.

Prohlášení majitele Kulturního domu Frýdek k zrušeným představením a koncertům a řešení kompenzací za prodané vstupenky především zdůrazňuje, že Kulturní dům Frýdek je od roku 2008 ve vlastnictví majitelů firmy Apolo invest s.r.o. a v žádném případě není nijak majetkově propojen s firmami p. Rostislava Meiera, Ticket 365 s.r.o. a Drama Production s.r.o.


„1. ledna 2021 jsme uzavřeli smlouvu o pronájmu velkého sálu a příslušenství Kulturního domu Frýdek s panem Rostislavem Meierem, který zároveň vlastní firmy Ticket365.cz a firmu Drama Production s.r.o. Výše uvedené firmy zajišťovaly a pořádaly divadelní představení, koncerty, pořady pro děti včetně prodeje vstupenek přes elektronický portál: www.ticket365.cz. K datu 22. 11. 2021 jsme s panem Rostislavem Meierem ukončili smlouvu o pronájmu velkého sálu a příslušenství Kulturního domu Frýdek z důvodu jeho platební neschopnosti. Náhradu za zakoupené vstupenky na jednotlivé kulturní akce uplatňujte u p. Rostislava Meiera, Ticket 365 s.r.o. a Drama Production s.r.o. (popřípadě v insolvenčním řízení, které je aktuálně vedeno na Rostislava Meiera). Oficiální webová stránka našeho kulturního domu je: kulturnidumfrydek.cz, jiné stránky, např. kdfrydek.cz, je webovou stránkou Rostislava Meiera a nevyjadřuje aktuální informace a stanoviska nás, jako vlastníka Kulturního domu Frýdek. Je nám velice líto, že výše uvedená situace nastala, nicméně i my jsem poškozeni jednáním p. Rostislava Meiera, jak finančně, tak i morálně, kdy bylo poškozeno dobré jméno našeho Kulturního domu Frýdek,“ uvedl za vlastníka Kulturního domu Frýdek Marek Hromádka.

Zajímavé ovšem je, že na webu kdfrydek.cz v tuto chvíli figuruje upoutávka na březnové vystoupení populární Partičky, dokonce s možností zakoupení vstupenek, i když v tomto případě na portále Ticketstream, s uvedením jiného pořadatele. K tomu se docela hodí anonce o tom, že „jak scénky této povedené „partičky“ dopadnou, nikdo dopředu neví, je vždy velkou neznámou nejen pro samotné aktéry, ale i pro publikum“.